perjantai 29. maaliskuuta 2013

Välipohjaontelot

Tänään tuli välipohjaontelot. Jotenkin tuntuu että tuleva huusholli pimeni totaalisesti. Höh! Kai se tasainen harmaa vähän hämää.


Ne kirotut teräspalkit paikallaan alakerrassa, ja ne jatkuvat tuosta oikealle ulkoseinään asti. Tuossa on näkysällä myös porrasaukko ja vähän korkeaksi jäävää tilaa.
 
Muurattu teknisen tilan ja makkarin välinen seinä. Ikkunasta näkyy että tekninen tila ja varasto ulottuvat taaemmaksi kuin talon seinälinja.
 
Huimat raksaportaat. Huomaa että ne on suunnitellut mies, tai lauma miehiä. Kyllä naiset miettisivät tuon vähän toisin... Ja huterat kuin mitkäkin.
 
Ainut tällä hetkellä näkyvä todiste siitä että maalämpökaivo on porattu.

Tajusin etten ole ottanut yhtään kuvaa niin että näkyisi koko talo kuvassa. Nyt olisi kuvaussuuntiakin vapaammin valittavissa kun naapuritalot alkavat jäädä piiloon rakennelman taakse. Pitää muistaa seuraavan kerran tontilla käydessä laajentaa vähän kuvakulmaa. Korkean tilan viisi metrisiä seinämiäkin koitin kuvata mutta en ihan saanut mieleistäni kuvaa kun kaikissa näkyy naapuritalot selkeästi. Toki ne samaiset naapuritalot ovat osaa näkymää sitten muutenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti