sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ontelolaatat


Alapuolelta eristetyt Parman ontelolaatat saapuivat sovitusti perjantaina. Harmi kun en päässyt paikan päälle katsomaan toimitusta, mutta vähän pressuja raottamalla näki lopputulosta, jota täysin en kyllä ymmärtänyt ja ei kuulemma tarvisekaan ymmärtää. Teknisen tilan ja talon välissä on rako jossa on joku pitkä kolo ilman eristettä. Välirako oli tiedossa (leveys tosin yllätti), mutta tuo kolo ei, ei ainakaan minulla. Rako aikanaan valetaan umpeen, kolon kohtalo avoin.



Sokkelin ja ontelon välissäkin on aikamoinen rako talon molemmissa päissä. Kaipa tälläkin joku tarkoitus on, tosin blondilla on vaikeuksia ymmärtää että mikä se mahtaa olla.


Nyt kuitenkin näkee, tai mieltää, suunnilleen jo mihin korkeuteen lattia alakerrassa sitten aikanaan asettuu. Olisi varmaan pitänyt viettää lattiaiset (vrt. harjakaiset) mutta viettämättä jäi kun oli sen verran vilpoisaa keliä. Kahvi olisi voinut tehokkaasti jäähtyä siinä pakkastuulessa ja pulla jäätyä ennen kuin olisi suuhun asti kerinnyt saada... Jospa harjakaisten aikaan sitten kahvi kestäsi jo lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti