torstai 4. huhtikuuta 2013

Seinien nousu, osa 3

Tänään tuli kolmas seinäelementti kuorma VaBelta. Ei päästy itse paikalle todistamaan elementtien liitelyä paikoilleen, mutta iltasella näytti jo talolta tuo palikkakokoelma.
Näkymä tulosuunnasta.
 
Ja toisesta.
 
Tähän tulee päämakkari, iso ikkuna ja ovi parvekkeelle (rajautunut kuvasta pois) näkyvät myös tulosuunnasta otetussa kuvassa.
 
Urakointiporukka oli vetänyt putken pätkät sähköille ennen asennuskolojen betonnointia ja tämä oli iloinen yllätys. Ok, nopeuttaa varmasti heidän hommia jatkoa ajatellen.
 
Toinen olohuoneen korkeasta ikkunasta yläkerrasta kuvattuna, ihan ei vielä korkeus riitä ja pikkuisen tulee vielä lisää ikkunaa seuraavassa elementissä.
 
 
Porrasikkuna, hmm, jäiköhän sittenkin aavistuksen turhan matalaksi ... ;) Mösjöön tuumailemassa porrastasanteella.
 
Ruduksen betoniportaat, ihan perus-elementot, toimitettiin tiistaina. Tuohon rappusten oikealle puolelle tulee aikanaan sitten aikanaan vessa ja allastaso jää rappusten alle.  
 
 Sähköjen vetoakin on aloiteltu, etenkin noihin valun alle jääviin putkiin oli suorastaan pakko johdottaa kun tekemistä oli saada johdot ilman sitä valuakin kulkemaan.
 
Tällä viikolla ei varmaan muuta merkittävää tapahdukaan. Näytti siltä että urakointiporukka oli viikkosiivouksen tehnyt ja suunnannut kotiseutuaan kohti.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti