keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Seinien nousu, osa 2

Maanantaina tuli loput alakerran seinäelementit VaBelta ja tänään on muurattu yksi seinän pätkä, joten alakerran ulkokuoren kaikki seinät ovat paikallaan. Valoisan kelin aikaan en ole itse päässyt käymään sisällä, joten kuvia ei ole. Ja se harmitttaa oikeasti jumalaisen paljon. Maanantaina olimme vasta puoli kymmenen illalla tontilla ja eilenkin kello oli puoli yhdeksän. Ei siinä kovin kummoisia kuvia saa. Kamerassa ei edes salama riittänyt valottamaan eilen sisällä. Tänä aamuna olisi valoa jo riittänyt tontilla käydessä, mutta unohtui kamera kotiin. Tyypillistä.

Maanantaina mösjöö laittoi putken pätkät elementin sähköputkiin. Juu, silloin iltakymmenen molemmin puolin. Ja joo, näköjään kaikki sähköhommat pitää tehdä pimeässä, niinhän se tonttikeskuskin kytkettiin, pienin fikkarin valokiilassa. Nyt sentään oli vähän parempi valaistus työvalaisimen ansiosta, mutta ei se ihan päivänvalolle vertoja vetänyt.

Tänään on saanut tapella oikein kunnolla että on saanut tarvittavat teräspalkit tontille. Ne kun pitää olla asennettuna ennen huomista ontelolaattatoimitusta. K-raudasta tilattiin ne teräkset jo hyvissä ajoin ja niitten olisi pitänyt olla jo eilen toimitettu, mutta ei vielä tänäänkään yhden jälkeen ollut tilauksesta näkynyt vilaustakaan. Mösjöö hoiti möskyämisen kun tavallinen puhe ei auttanut ja lopulta sitten ne saatiin K-rautaan, josta hän sitten kesken työpäivän lähti niitä hakemaan. K-rauta saa kyllä tästä sapiskaa. P******! Eivät kuulemma olleet pahemmin tilauslappuja kyselleen kun oli kurvannut paikalle niitä teräksiä hakemaan.

Tänään on porattu myös maalämpökaivo. Kuulemma helposti oli mennyt tarvittavat 120m. Minun tietämys asiasta loppuu tähän.

Joskohan huomenna saisi napattua muutaman kuvan ilman säkkipimeyttä...  Hope so.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti