torstai 21. maaliskuuta 2013

Seinien nousu, osa 1


Tänään tuli VaBe Talojen ensimmäinen seinäelementtikuorma =). Pari elementtiä oli kyllä jo asennettu ennen kuin tontille ehdimme. Taas sai jännittää että mahtuuko autot pussinpohjalta ohi vai onko vastassa nurjia naamoja tien tukkimisen takia. Onneksi taas mahtui. Eilen tontilla käydessä eräs naapuruston rouva kertoi että naapurin taloa rakennettaessa tie oli täysin tukittu ja ei hyvää tiennyt sovulle. Mutta siis toisen kerran sai huokaista helpotuksesta. Toivottavasti loputkin kuormat saadaan purettua siististi ilman suurempaa häiriötä muille tien käyttäjille.


Elementeissä on ulkopinnassa 20 cm spu-eriste ja alumiiniranka rappauslevyjä varten valmiina sekä 12 cm betoniseinä sisäpuolella.
 
Kahden varasto+teknisen tilan elementin lisäksi pystyssä on kaksi talon seinää ja kaksi kantavaa väliseinää. Kieltämättä hieman on ihmeellinen palikoitten toimitusjärjestys, ei ihan blondin lokkiikala aukene. Mösjöö halusi välttämättä mannekeerata joka kuvassa jossa näkyi nuo väliseinät... No annetaan hänelle se kunnia ;).
 
 
 
Oli ihan pakko mutustella näkymää keittiön ikkunasta. Tiskiallas tulee tuohon ikkunan eteen aikanaan. Hmm, jotain varmasti tarvitsee tuohon tien ja talon väliin näkösuojaksi istuttaa... Nyt näyttää aika raa'alta tuo maisema.
 
Tuntuu varsin mukavalta nähdä talon vihdoin muotoutuvan ja nyt  hahmottaa paljon paremmin niitä (pieniä) tiloja. Keittiö näytti näillä spekseillä kyllä todella pieneltä mutta odotellaan nyt kaikki kuoret paikoilleen ennen lopullista tuomiota =).
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti