keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Meillä on sokkelit

Tänä aamuna tuli yksi kaivattu lähetys tontille. Ja se paketti piti sisällään VaBen sokkelelementit spu-eristeellä. Nosturin hiiappikin näkyi jo kaukaa kun kurvasimme paikalle. Vähän sai jänskättää että miten pahasti tie oli tukittu, mutta onneksi olivat järjestäytyneet niin että siitä mahtui ajamaan ohi. Huh!



Ilmojen halki käy elementin tie.

Helppoa kun sen osaa.
 
Siinä se seisoo kaverin kanssa.

Tässä vaiheessa lähdimme omille työmaillemme. Kyllä nuo kaverit tuntuivat osaavan laittaa noita palikoita paikoilleen ilman vahtaamistakin. Illalla kävimme katsomassa lopputulosta. Ja kyllä kaikki sokkelin palaset ovat paikoillaan terassia ja rappusia myöten. Jes, taas yksi pikkuaskel valmiimman suuntaan.

Terassisokkelin palaset ovat aika huiman korkeita, kun siinä on samalla jo kaidekin mukana. Ihan noin korkealle lattia ei todellakaan tule terassilla.

Huomenna valavat saumat umpeen. Välissä oli kyllä omiin silmiin ison näköisiä rakoja, mutta kai ne kolot pitää jonkin kokoisia olla voivat yhdistää elementit toisiinsa. Olivat tehneet tänään jo jotain valuja noihin elementteihin ja jos rakennesuunnittelija olisi edes pienesti vihjannut että kannattaisi olla varuiksi spu-eristettä että sitä tarvitaan muutamissa kohdissa, niin toki sitä olisi hankittu. Nyt on muutamiin kohtiin laitettu tavallista styroksia pintaan. No, kai sekin jotain eristää, mutta... Syvä huokaus.

Perjantaina tulevat ontelolaatat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti