torstai 25. huhtikuuta 2013

Seinien nousu, osa 7

Onpas kaikki voimat viepää flunssassa oleilu. Ei ole pystynyt edes päivittämään mitään kun silmät alkavat vuotaa vettä kahden minuutin ruudun tuijottelun jälkeen... Ei yhtään kivaa.

Anyway, väliseinät on nyt talon puolella kaikki pystyssä, niin ylä- kuin alakerrassa. Poissa on se kaikki avaruus.

Yläkerran vessa sai seinät viime viikon lopulla (oikealla). Kuvassa vasemmalla näkyy myös käynti makkari 4:seen ja keskellä on olkkariin avoimeksi jäävä pätkä johon aikanaan lasikaide/seinämä tulee.

 
Ja sitten alakertaan. Keittiön takaseinä ja sen takana eteinen. Kuten tuosta pystyy laskeskelemaan, niin keittiö ei tule olemaan suuren suuri.
 
 
Tältä näyttää meidän eteinen. Oikealla jo mainittu keittiön takaseinä, rappusten vieressä oikealla vessa ja vasemmalla makkari1. Saunaan käynti on tuo ensimmäinen reikä vasemmalla.
 
 
 
Kurkistus saunan suuntaan. Lasiaukko on sen verran ylhäällä saunanseinässä että suihkussa olija saa rauhassa toimia ilman että tulee näytöstä saunan puolelle.
 
 
Meidän alakerran vessa kilpailee varmaan olemassa luokassaan pienimpien koppien sarjassa...
 
 Viikonlopun puuhasteluna oli käsitellä poikos- ja otsalautoja. Ei vain ihan suunnitelmien mukaan mennyt kun valkoinen pohjamaali kuivui turkasen hitaasti ja ei ollut vielä maanantainakaan kuivunut että olisi voinut laittaa pintamaalia... 


 
Ja eilen oli ensimmäiset laudat laitettu paikoilleen. Siitä se katto alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti