tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ei enää taivasta kattona

Meillä on vihdoin jonkinlainen katto. Eilen tuli viimeinen kuorma VaBelta ja siinä oli SPU-kattoelementit. Nyt näyttää paljon enemmän talolta jo tuo palikkakokoelma. Ja sisätilatkin saivat jotain perspektiiviä. Valon suunta ainakin muuttui täysin ja alakertakaan ei tunnu enää niin pimeältä kun valo tulee "ikkunoista" vinoittain eikä pystysuoraan, tai mistä nyt milloinkin sattui paistamaan.

Eilen tuli myös autokatoksen ja varaston kattotuolit pihaan. Olimme K-raudan pihalla kun soitto illalla puoli seiskalta tuli että olisi tämä kattotuolikuorma pihamaassa että minne laitetaan. Onneksi kaupan pihasta ei ole matkaa kuin reilut viisi minuttia, niin hurautimme sitten tontille talolle todistamaan purkua siinä vesisateessa. Onneksi oli ilmeisesti kattoelementtien suuri suojamuovi jolla suojata lisäkastumiselta ne tuolit., vai ristikot, vai millä nimellä niitä nyt oikeasti kutsutaan vaikka kyllä ne kuljetuksessa oli jo vettä saaneet niskaansa.

Tänään sitten oli noussut jo sisäseiniä yläkertaan. Ennakkovaroituksen tästä saimme kyllä eilen kun urakoitsija oli soitellut mösjöölle ja kysellyt että onko viime hetken muutoksia seiniin. ja onko oikein piirretty ääriviivat lattiaan. Muutama muutos on tehty arkkitehtikuviin, mutta päälinjat on pysyneet kuitenkin samana. Vielä yhdeksän aikaan mietimme ja laskimme kodarin yhden seinän mitoitusta... ja käytiin merkkaamassa muutokset. Tänään nähtiin sitten miltä ne todellisuudessa näyttää. Ihan hyvältä. Ja ihan hyvältä näytti seinien paikat ja seinät mitä oli valmiiksi saatu. Valmiina oli nelosmakkari, eli päämakkari ja kodari/vaatehuone. Huomenna on varmaan kakkos- ja kolmosmakkaritkin seinätty ja veikkaisin että myös yläkerran vessa saa seinänsä. Ja siinäpä olisi se kerros muurattavien seinien osalta.

Nyt todellakin näyttää jo talolta, mitä nyt ikkunat ja ovet puuttuvat, mutta nekin aikanaan.

Kuvat aiheesta tulee sitten myöhemmin. Nyt ei jaksa purkaa enää kameralta mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti