keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Seinien nousu, osa 4

Joo, meillä oli sitten tupa täynnä vettä maanantaina, suorastaan lainehti. Ja edelleenkin on vielä lätököitä lattioilla alakerrassa vaikka paljon on jo kuivunutkin.


Eilen tuli jälleen kerran yksi seinäelementtikuorma VaBelta. Tällä kertaa tuli päätykolmiot ja olohuoneen puoleisen seinän loput palikat.
 
Yläkerran terassilaattakin oli samassa kuormassa. On ihan hyvän kokoinen ja Fatboyn riippukeinukin mahtunee tuohon ihan hyvin tukkimatta koko tilaa. Mösjöö ei varmaan tiennytkään tuosta suunnitelmasta, mutta nyt sitten sekin on hoidettu =).
 
 
Samalla tietysti tuli terassin katto, kun parveke-elementti laitettiin paikoilleen.

 
 
Vähän olivat eristeet kärtsänneet kun olivat hitsanneet terassilla teräksiä... Onneksi ei tuon pahemmin, ja näyttäisi aika pinnalliselta tummumiselta.
 
 
 
Mösjöö viritteli sähköjä tuolla hiton huteralla raksatelineellä kuudessa metrissä, ja tietysti ilman mitään turvavaruisteita. Hullu.
 

Muutama pakettikin on saapunut perille. Eilen tuli Nordpeissin takka, yllättäen ja kutsumatta. Tai no, kahden viikon päähän se vasta oli tilattu saapuvaksi, mutta jostain mystisestä syystä se tuli jo nyt. Höh!



Ja tänään sitten sisäseinäharkot tykytarpeineen. Kymmenen paalia yhteensä. Sopivasti paalien takana on myös pilariharkot jo jemmassa.


Tämän viikon iltapuhteina on suojien väsääminen ikkunoitten eteen jos se lauantaiksi lupailtu vesisade oikeasti saapuukin. Ei kannattaisi yhtään enempää enää lössätä märemmäksi rakenteita kuin ne on nyt. Meillä on omat epäilyksemme että kattoelementit voisivat saapua tällä viikolla... Saapi nähdä miten on. Kaikki kuitenkin näyttäisi olevan valmiina kakkoskerroksen teräspalkin (rapiat 11m pituutta) nostoon ja miksi nosturi tulisi yhden palkin takia tontille..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti