sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Rajäytysvalmisteluja

Perjantaina oli ilmestynyt kallionporausmasiina tontille ja punaisia putkia kallion pintaan. Tiheästi ne meinaa räjäyttää ja syvälle. No, huomenna sitten näkee miten paljon siitä sitten lähtee sitä kiveä. Klo 8 pitäisi show alkaa. Pitänee mennä katsomaan.

 
Saa nähdä miten nopeasti louhinnan jälkeen tontin pohja lähtee valmistumaan. Johto/putkikanaalitkin pitää vielä louhia, mutta onneksi matka ei ole kuin muutamia metrejä joten luulisi sen tapahtuvan kohtuu nopeasti. Kyllähän joku hetki menee että saa sen kaiken murskeen sijoitettua jonnekin, ihan kaikkia täyttöjä ei nyt pystytä tekemään, joten pois vietäkääkin tullee jonkun verran. Perustusporukan pitäisi saapua arvion mukaan viikolla 8, joten ei tässä liikaa luppoaikaa kuitenkaan ole. 
 
Ei tuo perustusporukan saapumisen murehtiminen vielä ensisijaista ole, sillä perustus- ja rakennesuunnittelu laahaa perässä. Osittain tämä on myös oma moka, sillä teimme sopimuksen suunnittelusta vasta joulukuussa. Perjantaina saatiin alustavat kuvat ihmeteltäväksi, mutta enhän minä niistä nyt kauheaita viisastunut, jotain korkoja ja anturan- ja sokkelinkorkeuksia. Tuulettuvan alapohjan korkeuksia ja routalevyjä. Jep. Vielä kun saisi leimatut perustuskuvatkin jossain vaiheessa, mielellään jo ensi viikolla.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti