tiistai 29. tammikuuta 2013

Kallio esillä

Kaivuri on saapunut ja tehnyt ensimmäisen osan töistään. Kallio on esillä. Ja sitä on koko talon alla. Toki kallioseksi tiedettiin rakennuspaikka, mutta silti vähän se yllätti että koko pirtin alunen pitää posauttaa... Kovasti kyllä polveilee kallion pinta, on jyrkästi laskevaa uomautunutta osaa ja sitten on myös äkkijyrkästi nousevaa pintaa. Kuutioita tulee ihan liikaa pois vietäväksi vaikka osa käytetään tienpohjaan ja pihan täyttöihin myöhemmin.

Kaupunki oli tuonut kyllä ihmeellisesti nurkkapisteet tontille ja jos oikein tuumailimme niin vain yksi niistä on oikea talon kulma, yksi autokatoksen kulma ja loput kaksi jotain haamupisteita. Joten vähän on mennyt kaivurikuskilla leveäksi kaivu, kun nyt talvella on tarkoitus ruopsuttaa vain tuo talon ympärys pohjanteko kuntoon, ja tämän seurauksena tontti on täynnä kaivumaata jota on pakko ajaa pois muutama kuorma.

Räjäytyskatselmus on torstaina joten ennen sitä ei varmaan paljoa mitään uutta tapahdu.

Kuvaillessa tuli vain ihan pimeitä kuvia, joten ei niistä juuri ole iloa edes itselleen. Salamakin hukkui kostean multa-hiekkaiseen pintaan mutta sentäs naapuritalojen valot yrittivät tunkea kuvaan. Pitäisi päivän todellakin vähän pidetä vielä että töitten jälkeen pystyisi kuvailemaan edes kutakuinkin selvän saaden.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti