keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Formexit paikoillaan

Maaurakoitsija on poistunut tontilta. Jee! Ihan siistiä jälkeä teki työmies.

Uusi porukka oli tuonut myöhään eilen tukikohtansa tontin kulmalle ja tänään alkoi heidän urakkansa. Aamulla pidettiin pieni palaveri tontilla mittamiestä odotellessa. Olisi ollut mielenkiintoista seurata mittamiehen työskentelyä mutta oli pakko lähteä töihin. Ok, oli myös pirun kylmän tuntuista seisoskella toista tuntia ulkosalla...

Päivän aikana oli Formexit löytäneet paikoilleen sisällään kupari- ja lämmityskaapeli. Askel likemmäksi valmista, vaikka valmis ei nyt ihan ensimmäisenä ehkä tullut mieleen kun käytiin illalla katsastamassa... Tänään oli myös pohjakatselmus tai joku vastaava, jossa kaupungin heppu kävi lompsimassa. Ja huomenna on vissiin anturavalu. Oli ensin suunniteltu perjantaille, mutta ilmeisesti tuo lähestyvä pakkasrintama aiheutti suunnitelman muutoksen. Ja ei se meitä haittaa, parempi nollakelissä valaa, kun kaikki on kuitenkin valmista.

Oli muuten ihan mielenkiintoista metsästää ankkurointipultteja ontelolaattoja varten. Ekassa rautakaupassa ei ollut annetun mallin kokoisia ja toisesta sitten rohmusin kaikki sopivat pultit, vajaa puolet vain tosin saatiin kasaan. Pitänee käydä loppuviikosta uusi haalintareissu josko olisivat täyttäneet sen laarin. Onneksi niitä ei sentään huomiseksi tarvita.  

Tässä kuva aamulta kun mittamies on tuonut työvälineensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti