perjantai 22. helmikuuta 2013

Jotain edistystä

Maaurakointi on ollut yhtä vääntöä ja tervanjuontia urakoitsijan kanssa. H*** kun kaikessa, siis ihan kaikessa, pitää kusettaa, viimeisimpien joukossa olisi ollut salaoja- yms. putket. Jonkun toisen laskun perusteella olisi pitänyt siltä ottaa tavarat jossa vähän samanlaisia putkenpätkiä ja viemäreitä kuin mitä tarvitsemme. EI KIITOS. Jo siinä vaiheessa kun moninaisista pyynnöistä huolimatta ei toimittanut hinnastoa tältä erikoishintaan putkia tarjoavalta kaveriltaan 0 alvilla, niin olin 1010% varma että taas yrittää vedättää. Sama taktiikka joka kerta. Ja keittiöpsykologina olen tullut päätelmään että tälle urakoitsijalle tiedon pimittäminen mahdollisimman pitkään luo vallan tunteen ja sitten meidän pitää/pitäisi tehdä hätäisiä päätöksiä. Miehen mukaan urakoitsija oli hetkeksi sekoittanut pakkansa kun oli kertonut puhelimessa että putket on tilattu, mutta hän ei tiedä mistä.

Tilasin K-raudasta tarvikkeet sillä pikaisen laskutoimituksen perusteella siitä laskuntyngästä jonka saimme, niin sain tavarat halvemmalla alvilliseen hintaan. Ja K-raudasta saamani palvelu oli ihan toista maata. Ja pieni lisätilaus seuraavana iltana puolen seitsemän paikkeilla oli toimitettu seuraavana päivänä tontille. Loistavaa.

Nyt on putkia ja kaivoja paikoillaan, mutta vielä riittää asennettavaakin. Ensi viikolla pitäisi olla valmista maatöiden osalta ja vuoron vaihto tapahtuu lennosta. Tiistaina yksi ulos, keskiviikkona pystytysporukka sisään anturoita väsäämään. Jospa seuraava vaihe menisi edes vähän helpommin, tai ainakin vähäisemmillä tappeluilla ja taistoilla.

Tänään viritettiin pressuja pohjan suojaksi varmuuden vuoksi kun sateli vähän lunta. Huomenna pitäisi käydä hakemassa Finfoamit (tai vastaavat) tuohon tienpohjan putkien ja viemäreiden suojaksi.

Pääkeskuskin on nyt viritetty tontille paikalleen ja mittarointi tehty. Meille syttyy valo, testattiin se joulutähtivalolla =D. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti