keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Valkoista ja mustaa

Seinät on kaikki tasoitettu ja primeroitu. Näyttää että talo oikein hohtaa valkoisena primerin ansiosta, ja ainakin auringon sopivasti valaistessa se valkoisuus oikein korostuu. Ihan noin valkoiseksi pinta ei tule jäämään, vaan harmahtava siitä pitäisi tulla. Tällä viikolla pitäisi olla rappauksen valmis.
 
Katon raja puolestaan näyttää mustalta vaikka onkin "vain"tumman harmaa. Tummuus korostuu vielä enemmän valkoista seinää vasten. Tykätään kyllä paljon tuosta tummasta räystäästä. On se vaan paljon mieluisampi kuin vaalea. Tätä eroa päästiin testaamaan kun autokatoksen räystäs oli maalattu oikean väriseksi ja muualla oli vaalea lauta. Nyt tuossa on laitettu ruskea paperi suojaamaan räystässä, joten ei erotu kovin hyvin väri.
 
Viikonloppuna jos keli sallii ja rappaus on todellakin valmis, niin pitää pestä ainakin noita isoja ikkunoita vielä kun telineet on paikoillaan. Kyllähän noissa isoissa ikkunoissa on se itsepuhdistava pinta, mutta olisihan se kiva saada ne kerran kunnollakin pestyä. Viikonloppuhommia on myös räystäskourujen asentaminen samaisesta telineiden paikoillaan olosta johtuen.  
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti